Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Köp nybyggd lägenhet i Orihuela Costa Costa Blanca

Naturområden i Costa Blanca

Costa Blanca döljer en mängd platser där hav, sand och stenar smälta att tända ett unikt landskap som varje år lockar tusentals besökare. Kusten och solen är allierade i detta geografiska område att leva en intensiv och oförglömlig upplevelse, och fler och fler människor väljer att köpa en ny lägenhet i Orihuela Costa Costa Blanca att njuta av dem.

Eftersom förutom turismen på Costa Blanca sol och strand känd för alla, här turister varje år komma på semester eller för att flytta till uppe definitivt ha många fler alternativ.

Och vi pratar inte bara nattliv, de rika och varierad mat eller mängden golfbanor som är utspridda över hela området. Vi hänvisar till de olika naturområden i Orihuela Costa och Costa Blanca där du kan köpa nybyggda lägenheter och njuta av en livskvalitet som du aldrig kunnat föreställa sig:

  • Skyddade områden. Både vid kusten och längre in i landet. Costa Blanca och Orihuela Costa är full av sådana utrymmen.
  • Parker: erkänd miljövärde och intresse. Frågar fastighetsmäklare på Costa Blanca som hjälper dig riktningar till.
  • Salinas som Santa Pola och Torrevieja. Fäderneärvda modeller för hur salt extraheras en oslagbar landskapet också mycket trevligt att se.
  • Luckor: The Jewel of Torrevieja och La Mata, orter med en saltvatten laguner tar underbara färger i varje solnedgång.

Om du vill köpa ett nytt hem i Orihuela Costa eller någon annanstans på Costa Blanca och njut av förstahandsinformation av de bästa naturområden, Maraiso'll hjälper dig att få det. Kontakta oss och vi kommer att följa dig till de bästa fastigheter till salu i hela Costa Blanca, och därmed lätt att hitta det perfekta hemmet för dig.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss