Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan göra.

Förutom att njuta i ett unikt, perfekt och lyxigt hus, med den bästa utsikten över havet och möjligheten att kunna koppla av på flera ställen, kan du göra en investering för framtiden som kan ge dig ett mervärde till köpet av din fastighet.

Och, även om priserna har fallit ner med över 50% under denna långa kris, finns det makroekonomiska indikatorer som visar att situationen återhämtar sig och relevanta prisökningar väntas inom några år.

Campoamor och i allmänhet, Orihuela Costa, är det viktigaste turistmål i Levanten. I det förflutna och i nutid har det alltid varit den plats som valts av medborgarna i norra Europa för att tillbringa semester eller en längre tid i Costa Blanca. Så vi på Maraiso, som en fastighetsmäklare i Orihuela Costa, vi följer denna studie och säger att köpa ett strandnära hus är en bra investering.

Det är sant, många människor vill köpa ett hus i en stadsdel med alla bekvämligheter som behövs för att njuta fullt ut i en härlig miljö av de gyllene åren när de närmar sig pensionen, omgiven av naturen och att kunna njuta av alla sporter som vanligtvis erbjuds för denna grupp. Om så är fallet, på Maraiso, din fastighetsmäklare i Orihuela Costa, har du precis vad du letar efter.

Så att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, eller i någon stad på Costa Blanca i Alicante är en investering för framtiden som kan vara lönsamt för våra kunder. Om du letar efter en begagnad fastighet på Costa Blanca, kommer Maraiso ge dig den mest effektiva tjänsten för att hitta din ideala fastighet vid kusten.

I alla fall, om du vill njuta av denna verkliga lyx i de bästa villorna på framsidan av Medelhavets kust, på Maraiso hittar du den största portföljen med de bästa fastigheterna i Costa Blanca.

< Tillbaka