Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Beachfront villor till salu i Torrevieja Costa Blanca

För dem som inte är nöjda med medelmåttighet, och alltid blicka framåt med önskan att utmärka och förbättra, erbjuder vi möjlighet att få det förverkligat genom att köpa en av våra strandnära villor i Torrevieja. Drömmen om att leva i en första klassens fastighet är närmare att bli verklighet.

Vi på Maraiso är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalitet i frågan om bostäder och levnadsvillkor. Vi har första klassens bostäder, de flesta med extrafunktioner som pool, grill, trädgård och terrass till de bästa priserna. Nya eller begagnade, i de flesta fallen är alla våra fastigheter i ett utmärkt tillstånd underhållna och väl bevarande, fullt utrustade och redo flytta in i när så önskas.

Om du är intresserad av någon av dessa strand nära villor på Costa Blanca föreslår vi att du konsultera vår avdelning köpguide, en heltäckande guide där ni kan söka på många detaljer som ni har i er åtanke, om du tänker köpa strandnära fastigheter i Costa Blanca Spanien. Även med hjälp av professionella medarbetare på Maraiso, fastighetsmäklare i Orihuela Costa får ni allt stöd och personlig expertråd som ni behöver. Vårt företag har över tio års erfarenhet av att arbeta med fastigheter i området vid Medelhavet, vilket vi har stora kunskap om och kan ge er de bästa råd. Detta är avgörande, eftersom beslutet att köpa ett andra hem för semester, eller för att definitivt flytta är en mycket viktig process och som måste ha de bästa råden.

Lita på vår erfarenhet och besöka oss på våra kontor i Campoamor, eller via vår hemsida. Du kommer snart att kunna njuta i någon av våra strandfastigheter i Orihuela Costa eller en av våra villor på stranden i Torrevieja. Din dröm att av att njuta av stränderna och stilen och att bo bekvämt och lungt i Södra Costa Blanca är billigare än någonsin med Maraiso.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss