Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Lägenheter på första linjen vid havet i Alicante Costa Blanca

Om du är intresserad av att göra en bra affär? De bästa förutsättningarna finns på Costa Blanca, de bästa lägenheterna ligger på stranden i Alicante. Vi på Maraiso, fastighetsmäklare i Orihuela Costa, Alicante Vi erbjuder de kunder som litar på oss att hitta sitt nya hem, de bästa husen i Costa Blanca med spektakulära vyer och bästa priser.

Det som skiljer den stora majoriteten av bostäder som vi har är att många av våra hus har havsutsikt eller ligger väldigt nära havet. Denna lyx och lugn kan hittas vid Medelhavet.

Dessutom har Maraiso, fastighetsmäklare på Costa Blanca lägenheter på stranden i Alicante samtidigt som de ligger nära de stora shoppinggatorna och alla övriga tjänster. Komfort, avkoppling och lyx är vad du hittar i var och en av de hus som vi har tillgängliga.

I våra säljkontor är vi stolta att kunna erbjuda våra kunder fantastiska lägenheter i moderna byggnader och de bästa inköpsvillkoren du hittar. Du kan besöka oss på våra kontor i Dehesa Campoamor eller via vår hemsida.

Det är en fördel att ha en lägenhet nära butiker, barer, restauranger, snabbköp, m.m. Våra kunder uppskattar bekvämligheten med detta, samt att de hittar de gyllene sandstränderna på Costa Blanca på bara 10 minuter. Eftersom många internationella samfund bildats på Costa Blanca, kan våra kunder känna sig hemma, bara njuta av allt gott det privilegierade klimat och Medelhavs vädret ger. Genom motorvägen AP-7, kan du snabbt ansluta till flera charmiga små städer som ligger över hela Costa Blanca.

Bor ni i en lägenhet runt Alicante finns det många fina närliggande platser att besöka samt att göra ett besök i Murcia och njuta av den fantastiska nya Paramount nöjesparken, som beräknas öppna under 2015 och kommer att vara den största nöjespark i Europa. Kontakta Maraiso, så du kan njuta av de bästa strand fastigheterna på hela Orihuela Costa.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss