Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Att köpa lägenheter som är till salu. Ciudad Quesada Costa Blanca

I årtionden har tusentals människor i hela Europa valt Ciudad Quesada som sin favorit plats för semester eller stadigvarande bostadsort. Fler och fler människor väljer att köpa en av de lägenheter till salu i Ciudad Quesada som har Maraiso som fastighetsmäklare på Costa Blanca.

Närheten till Club de Golf La Marquesa, de viktigaste stränderna på Costa Blanca och magnifika fastigheter till salu i Costa Blanca som vi erbjuder våra kunder, gör detta till en central plats för alla som vill njuta av det bästa av Medelhavets livsstil i toppskick.

Våra lägenheter till salu i Ciudad Quesada har en ganska lågt pris för lyxig levnadsstandard som du kan njuta av. Ett hus på 90 m2 på en tomt på 320 m2, som har parkering är perfekt för att sola på en avkopplande terrass. Från din terrass är utsikten magnifik över området och gemensam pool erhålls. Detta och mycket mer är vad vi erbjuder denna och andra av de många begagnade hus vi har till salu på Costa Blanca eller nytt som vi också gör tillgängliga.

I Maraiso har vi alla typer av bostäder på många platser i Costa Blanca. Nya eller begagnade, alla med kvalitet finish och design också med perfekta underhållsförhållanden, som övervakas av våra fastighetsmäklare.

Kontakta oss och dra nytta av vår professionella råd att köpa lägenheter till salu i Ciudad Quesada eller annan stad på Costa Blanca. Med vår hjälp och råd, hittar vi det perfekta hemmet för dig. Orter där turister och utlänningar känner sig hemma tack vare det stora antalet centrala och nordeuropéer som bosatte sig där. De har stöd från Maraiso både före och efter försäljningen och att hitta de bästa strandnära fastigheterna som är till salu i Spanien. Vi kommer att vänta på dig.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss