Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Beachfront fastighet att köpa Playa Flamenca Costa Blanca

Vi hjälper dig att välja det hus som passar dig

Sommaren, det blir varmt och vi alla känner att lite sol, strand och vila är de bästa förutsättningarna. Om ni är fast beslutna att hitta ert eget paradis i ett hus på Costa Blanca, det finns några saker som du bör göra innan ett slutligt beslut.

Det finns flera typer av de fastigheter som är till salu i Costa Blanca och beroende på ert behov och planer, är det lämpligt att tänka på ett och annat innan köp:

    ·Lägenhet i centrum: Perfekt om du lockas till bekvämligheten med att ha allt du behöver i närheten. Affärer, barer, restauranger och allt du behöver utanför din tröskel.

    ·Villa med havsutsikt: För de som söker ett hem som ger dem den bästa livskvaliteten. Koppla av hemma och koppla av med ljudet av vågorna är ovärderligt.

    ·Villa inlandet: Om du älskar naturen, tystnaden och en sund livsstil, är det perfekt i en by i det inre landskapen. Vandringsleder och en härlig miljö.

    ·Bungalow: Många av de fastigheter som är till salu i Orihuela Costa är radhus. Och många av dem är exklusiva bostäder nära golfbanor, stranden och alla grundläggande tjänster.

    ·Urbanisering: det fins vissa nya fastigheter att köpa i Playa Flamenca med havsutsikt, det är en lyxig utveckling. Något som blir allt vanligare i Costa Blanca. I dessa lyxiga fastigheter, har våra kunder många bekväma alternativ och extrafunktioner såsom gemenskap pooler, idrottsanläggningar, lekplats, trädgårdar… Alla denna lyx för att få det bästa välbefinnandet i ditt nya hus.

På Maraiso har vi alla typer av hus. Allt från strandnära fastigheter i Playa Flamenca till lägenheter, bungalows eller stugor utspridda på många olika orter på Costa Blanca.

När du har det klart vad dina önskemål och förväntningar är, vänligen kontakta någon av våra fastighetsmäklare och de kommer att hjälpa dig att få ditt nya hus på Spaniens kust.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss