Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Beachfront Fastigheter till salu i Playa Flamenca Costa Blanca

Om din önskan är att njuta av ett hem med havsutsikten från ditt egna rum eller hitta ett paradis där du kan koppla av och leva ett bekvämt liv, då rekommenderar vi våra fastigheter på stranden i Playa Flamenca. Inom Costa Blanca, detta är verkligen en av de mest attraktiva platser för kvaliteten på sina stränder, medelhavsklimat och fantastiska fastigheter som Maraiso har.

Våra fastighetsmäklare på Orihuela Costa, hjälper dig att hitta rätt hem för dig i denna eller en annan stad på Costa Blanca där du vill bo. Våra medarbetare erbjuder full fastighets service med rådgivning, efter er budgeten, smak och era förväntningar, vi erbjuder de bästa fastigheerna som är till salu i Costa Blanca i varje enskilt fall. Beroende på ålder, om det finns barn eller vilken typ av liv du har föreställt dig i paradiset. I vilket fall som helst, vi räknar alltid med yttrandet från våra kunder för att uppnå maximal nivå och tillfredsställelse för honom.

Dessutom, om du vill njuta av de bästa stränderna i området och en lugn, trevlig och avslappnande liv, vi rekommenderar våra strandnära fastigheter i Playa Flamenca. Två vånings hus byggda på en stor tomt och från vilken du kan få en fantastisk utsikt över Medelhavet. Vi pratar om en unik plats där du kan gå till stranden, med tre golfbanor mycket nära, flera Jacht klubbar, tennis klubbar, ridning, äventyrsbad och mycket mer.

Playa Flamenca tilldelas Blå Flagg tack vare gott skick och de tjänster som de erbjuder våra kunder, där de kan njuta av dess stränder med det rena vattnet och de fina gyllene sandstränderna med utmärkta kustnära promenader.

Kontakta Maraiso om du är intresserad av våra havsnära bostäder till salu i Playa Flamenca eller något annat område. Om din önskan är att tillbringa sommaren, eller förändring i livet som att njuta av varje dag av de bästa fastigheterna som är till salu på stranden i Orihuela Costa i Spanien, vi har fastigheter till dig.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss