Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Beachfront lägenheter till salu i Alicante Costa Blanca

Stränder för alla smaker

Överflödet av tillgängliga bostäder i Spanien har blivit en stor möjlighet för utländska investerare eftersom så varje köpare kan få ett erbjudande anpassat till din ficka. Du kan hitta flera beach front lägenheter till salu i Costa Blanca Alicante, som är perfekt för att njuta av din semester eller bosättning i en exklusiv hem.

Dessutom, de som bestämmer ett liv i några av de finaste vattnet fastigheter på Spaniens kust, ser särskilt göra goda känslor som orsakar sol och strand turism här. För om det är något som står i Costa Blanca är den stora variationen av närliggande stranden. Vara vad smaker kunder kan njuta av en perfekt strand för dem:

  1. Urban Stränder: som El Postiguet, som ligger i hjärtat av Alicante, bredvid hamnen eller saltgruvor, söder om staden.
  1. Stränder-Apart: att hitta en uppmjukning av högsta kvalitet rekommenderar vi besöker La Albufereta. Du kan tillbringa en dag bort från buller och frenesi av staden och enbart fokusera på njutning.
  2. steniga stränder: i Cabo de las Huertas dig den bästa branta, steniga stränder i området som Cantarales, judar och Palmera.
  3. Naken Stränder: Salar och judar är nudist stränder. Mycket känd bland det internationella samfundet, renlighet och tydligheten i dess vatten är en riktig höjdare för besökare.
  4. Stränder Dykning: något som bankerna i Tabarca snorkel och iaktta den otroliga marina livet på ön några kilometer från kusten i Alicante. Dykare från hela världen anländer varje dag på den här stranden för att njuta av skönheten i havsbotten.
  5. Som ni kan se, är det en lyx att ha ett urval av strandnära bostäder till salu i Alicante och andra delar av Costa Blanca. Om våra kunder kommer att be Maraiso och våra fastighetsmäklare på Costa Blanca för de bästa bostäder till salu i Costa Blanca stranden, kan vi lära flera alternativ för att hitta ditt drömboende.

Kontakta Maraiso och enkelt få ditt nya hus till salu på Spaniens kust. Vi är experter fastighetsmäklare med över 10 års erfarenhet. Vårt svenska arv och behärskning av flera språk gör att vi kan erbjuda den bästa servicen på ditt språk. Jag hoppas.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss