Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Begagnad lägenhet med havsutsikt i Campoamor Costa Blanca

En ny studie som publicerats av Europeiska centrumet för miljö och hälsa vid Exeter University i Storbritannien, människor som bor nära havet är friskare och har bättre chanser till ett hälsosamt liv. Ett utmärkt val för att välja in i detta nya liv kan vara en begagnad lägenhet med havsutsikt i Campoamor, eller något annat område av Costa Blanca.

Maraiso, Fastighetsbyrå i Orihuela Costa, har fantastiska hem på denna privilegierade plats på kartan för sina naturliga omgivningar och med bra väder som kan avnjutas varje dag på året. Vi är en byrå med svenskt ursprung och vi är specialiserade på servic och att hjälpa våra nordliga europeiska medborgare att hitta den för er perfekta fastigheten vid Medelhavskusten.

Vi har bostäder av alla slag, lägenheter, villor eller bungalows, nybyggda och begagnade. I de flesta av dessa fastigheter har ni stora möjligheter av att njuta av en fantastisk havsutsikt, nära till alla grundläggande tjänster och oändliga möjligheter för fritid och nöjes aktiviteter.

Det finns många faktorer som förklarar varför det är mer fördelaktigt för hälsan bor nära havet. Vi på Maraiso vet turismtrender och vad utländska kunder söker när de kommer till Costa Blanca för en semester, en reträtt eller ett mer bekvämt soligt och färgstarkt liv, vill vi förklara de faktorer som gör det möjligt att njuta av livet i en av våra begegnade lägenheter med havsutsikt i Costa Blanca.

  • Möjligheter till fysisk aktivitet: Att gå längs stranden och njuta av solen är stimulerande för dem som genom medicinska skäl måste aktivera sin kropp och tycker att det är svårt att göra det.
  • Avslappnande: att vara nära havet skapar en känsla av avkoppling och lugn och att höra bruset från vågorna. Ett hus på stranden i Campoamor, Guardamar, Torrevieja eller någon plats där vi har fastigheter för dig, gör dig mer avslappnad än någonsin tidigare.
  • På så sätt kan vi säga att Costa Blanca är den bästa platsen för att nå den bästa känslan av välbefinnande. Du kan också göra det i en av våra strandnära fastigheter i Orihuela Costa, och du kommer att kunna njuta av det mer. Kontakta Maraiso och börja skriva din historia i en av de vackraste platserna på jorden.

    Behöver du hjälp?

    Kontakt med oss