Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Bostäder till salu i Punta Prima att köpa Orihuela Costa

Transportformer dig runt Costa Blanca

Costa Blanca är en idealisk plats att leva. Vare sig på semester eller någon av de begagnade bostäder att köpa i Punta Prima eller andra punkter i Orihuela Costa finns, hittar du den bästa komforten.

Bland annat är det på grund av bra väg kommunikation mellan de olika städerna på Costa Blanca, mycket nära varandra. Detta gör det möjligt för besökare som väljer någon av fastigheter till salu i Orihuela Costa, njuta av mycket bredare erfarenheter, för att njuta av närliggande sevärdheter, liksom de som finns på andra platser.

Då du lämnar en förteckning över de viktigaste transportsätt som människor använder i Costa Blanca gång redan njuter sina hem återförsäljning i Punta Prima och platser som:

  • Tåg: Från var som helst i Spanien kan nå alla delar av Costa Blanca, liksom från Europa. Genom tåg på kort, medellång eller lång sträcka över höghastighetslinjen är det snabbaste sättet att ta sig från en plats till en annan.
  • Bussar: Det finns många bussbolag som förbinder Madrid och många andra städer i Spanien med kusten i Alicante i tillägg till andra städer på Costa Blanca.
  • Med bil: Det finns två stora motorvägarna genom vilka tillgång till de viktigaste punkterna i Costa Blanca. Båda är i optimalt skick och tecknen gör det mycket lätt att hitta alla destinationer.
  • Flygplatser: Under hela året finns flera flygningar per dag anländer både Altet flygplatsen i Alicante och Murcia. Dessa används av den stora massan av turister som varje år når Medelhavskusten på jakt efter sol, strand, golf, bra temperaturer och livsstil.
  • Taxi: Om du inte har egen bil och behöver resa till en viss plats, är det bäst att ta en taxi. Fastigheter på Costa Blanca du litar hjälper så att du kan hitta alla tänkbara faciliteter.

Som ni kan se, är det lätt att komplettera upplevelsen av tidigare ägda bostäder vid kusten i Alicante med ett besök till närliggande städer. Detta gör att du mycket mer helt nedsänkt hela livsstilen och kulturen av avkoppling och lugn i här.

Kontakta oss idag och be om havet bostäder på Costa Blanca fastighetsmäklare Maraiso. Med vår hjälp kommer du snart att njuta av bästa hus att köpa i Punta Prima, Cabo Roig, La Zenia eller någon underbar plats att bo på Costa Blanca.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss