Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Följande Fastigheter till salu i Rojales Costa Blanca

Begagnade bostäder till salu i Rojales eller på andra ställen på Costa Blanca Maraiso fastigheter är idealiska för att utforska Medelhavet från en av sina orter med mer tradition och historiska val. Vissa fastigheter med goda tillväxtutsikter och uppskattning för allt runt omkring dem.

Vi som fastighetsmäklare i Orihuela Costa kommer att hjälpa er och ge goda råd till er när det gäller begagnade fastigheter till salu på kusten i Alicante som är lämpligt i varje enskilt fall. I över tio år har vi arbetat på fastighetsmarknaden i området och vi vet de viktigaste preferenser hos våra kunder. Vi på Maraiso behärskar flera språk, så att du alltid får bästa råd för att hitta en begagnad bostad i Costa Blanca som bäst passar dig,

Rojales, här ommer våra kunder att hitta följande attraktioner:

    ·Den Marquesa Golf: Golfbanan med den längsta traditionen i området för många i närheten. Hosting internationella turneringar, är också perfekt för nybörjare i golf. Oavsett om du gillar golf eller inte, njuta av en avkopplande dag här är en lyx.

    ·Stränder: gyllene sand och klart vatten, många av dem har tilldelats Blå Flagg stränder som högsta kvalitet. Du har flera alternativ i närheten.

    ·Flygplatser: San Javier i Murcia och El Altet i Alicante. I detta område finns mycket goda vägförbindelser och vad din destination än är kan ni lätt nå många atraktiva platser som kompletterar din upplevelse i Costa Blanca.

    ·Otroliga fastigheter: I Rojales eller annan stad på Costa Blanca, erbjuder vi våra kunder fullt utrustade och elegant moderna designade hus. Allt du behöver för att njuta av livet i den spanska solen.

Så, för att hitta många fina fastigheter som är till salu i Rojales vänligen kontakta oss på Maraiso, Vi är det bästa valet för att hitta fastigheter vid stranden som är till salu i Orihuela Costa för att ni skall kunna njuta av er dröm i paradiset.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss