Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Följe Properties med köpoption i Punta Prima Alicante

Avslöja där du måste köpa ditt hem

Om du funderar på att köpa begagnade fastigheter i Punta Prima Alicante, är det nödvändigt att känna ett antal viktiga faktorer. På detta sätt undviker du obehagliga överraskningar möter på vägen och erfarenhet för att få ditt nya hem kommer att bli mycket trevligare.

Som nämnts i andra artiklar på de ekonomiska faktorer att tänka på när man köper en begagnad fastigheter i Orihuela Costa eller nytt, måste vi undersöka personliga situation själv innan man börjar på en sådan stor operation.

Den här gången vill vi aclararte de viktigaste geografiska faktorer att tänka på om du funderar på att köpa begagnade bostäder vid kusten i Alicante:

    -Om du vill bo i centrum. Många av bostäder till salu i Costa Blanca av vår egendom är lägenheter i centrala lägen i området. Denna typ av bostäder gör att du kan ha allt till hands och ett antal alternativ för kul i din egen bakgård.

    -Om du vill vara nära stranden. Om vad du vill är att njuta hela dagar koppla av på en solstol på stranden, har vi många hus på stranden eller mycket nära den. Bara berätta för oss så hjälper vi dig att hitta den mest lämpliga.

    -Om du vill ha lugn och ro i avlägsna områden. Letar du efter egendom i bergen eller i närheten av ett naturområde och har mer utrymme för dig. Du kan gå på en promenad och leva med fred och lugn, bort från stimmet i vissa mest trångt platser.

    -Om du vill spela golf. I Costa Blanca finns det många golfbanor och några av dessa har fastställts bostadsområden och riktig lyx att leva under de bästa förhållanden.

    -De tjänster som du får nära. Beroende på ålder, de planer du har njuta av din tid i Costa Blanca, om du kommer tillsammans med familj, barn ... Det är viktigt att vara medveten om grundläggande tjänster som du får nära.

Du ser, det finns många geografiska faktorer som påverkar när man köper ett hus på den spanska kusten.

Om du är intresserad av befintliga bostäder till salu i Punta Prima eller nya egenskaper i någon stad på Costa Blanca, vänligen kontakta oss.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss