Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Frontline lägenheter till salu i Costa Orihuela Costa Costa Blanca

Tips för att välja det idealiskt läge

På Costa Blanca kan du köpa en dröm hem till ett bra pris. Dessutom, med skönhet och kvaliteten på miljön och klimatet där borta, kan du njuta av det mesta av din upplevelse. Du kan välja bland många lägenheter på vattnet till salu i Orihuela Costa, en enklav inom Costa Blanca med de bästa stränderna i området.

Men när man tittar på dessa eller andra fastigheter till salu i Costa Blanca, vill du skapa den idealiska platsen för ditt nya hem. Med hjälp av fastighetsmäklare Campoamor Maraiso, kan du följa alla steg perfekt för att hjälpa dig att välja den bästa huset för dig i bästa möjliga plats.

För att inte gå fel, förutom till råd från en fastighet i området; Du måste vara tydlig med följande:

 • Letar du efter ett hus i enlighet med din livsstil: Dessa singel eller ett par, har du barn eller andra familjemedlemmar som ansvarar ... de är de första frågorna du måste ställa dig själv att veta vilka områden du vara mer överens.
 • Titta runt tjänster där: Jag håller att ha en eller de andra närmaste tjänster beroende på din ålder, smak, livsstil och planer som du måste göra. Hur som helst, de flesta städer som Ciudad Quesada har hem bekvämligheter, inklusive stormarknader, apotek, vårdcentraler, skolor, osv ... mycket praktiskt.
 • Fråga dig själv vilka attraktioner intresserar dig mest: Om du funderar på att hålla hamnområden för idrott, om du vill leva i 1: a raden stranden eller vill njuta av orörda stränder, om du vill ha mer eller mindre fest ... varje plats har sina egna attraktioner.
 • Transport: Vi måste se om det är lätt att få eller är dolt, om du har kollektivtrafiken för att resa eller om det finns bra vägar. Dessa data är viktiga för att besluta om ett hus eller en annan till en annan plats.
 • Efter dessa steg kommer du vara säker på att ha valt de bästa lägenheterna vid vattnet till salu i Orihuela Costa är rätt för dig.

  Kontakta Maraiso och njuta av de bästa hus på stranden för försäljning på den spanska kusten. Med ett hus av denna nivå, kommer du att njuta av den bästa livskvaliteten i de mest gynnsamma förutsättningar för att finna lyckan. Jag hoppas.

  Behöver du hjälp?

  Kontakt med oss