Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Köp begagnad Lägenhet i Playa Flamenca Costa Blanca

Att köpa en begagnad lägenhet i Playa Flamenca, eller i något annat område av Costa Blanca där Maraiso har fastigheter till salu är enkelt och säkert för kunder från norra Europa. Att vara svensk agent i Orihuela Costa, tillåter oss att känna empati med de utländska kunder som vill ha en fastighet på Medelhavskusten och att erbjuda en service anpassad till deras viktigaste behov.

Vi har möjligheten att ge vår service på flera språk. Under hela vår erfarenhets tid, mer än tio år har vi specialiserat oss på att erbjuda personlig service till kundernas särskilda behov i varje enskilt fall. Därför har vi de bästa fastigheter till salu i Costa Blanca, och du kan lita på oss.

En av anledningarna som driver utländska turister att välja Spanien och specifikt, detta område, för att fastställa deras nya bostad, är den goda spanska hälso- och sjukvårdssystemet och dess låga priser. Det finns en avancerad specialisering och hög professionell nivå med många av de bästa och mest kända läkare och medicinska centra i den regionen. De låga priserna på behandlingar, hus, mat och livet i allmänhet gör detta till en idealisk plats för medborgarna från norra Europa.

Ett lyx hem med utsikt över havet, antingen nya eller begagnade i Playa Flamenca, Torrevieja, Guardamar eller någon av de underbara städerna på Costa Blanca där Maraiso har fastigheterna för sina kunder, det gör att du kan njuta av den bästa livskvalitet. Om du också är intresserad av att ha ett lyx hem med de bästa förutsättningarna, ska du kontakta oss! Vi har de bästa strand nära fastigheterna till salu i Orihuela Costa.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss