Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Köp nya bostäder i Cabo Roig Costa Blanca

Lär dig att njuta av den bästa golf på Costa Blanca

Om du gillar att spela golf, rekommenderar jag köpa en av de nyproducerade bostäder i Cabo Roig nära de bästa golfbanorna runt om i landet. För att nå Medelhavskusten varje år fler och fler utlänningar letar efter de bästa möjligheterna att köpa en kvalitet hem i bästa fall.

Så det har varit en tradition som har gjort Costa Blanca i internationell referens inom kretsen av golfbanor. Älskare av denna sport är paradis i fastigheter till salu i Costa Blanca med ett fält eller golfklubb i området.

Den ständigt köpa nya bostäder Cabo Roig ger dig möjlighet att njuta av din favoritsport på många olika sätt och nivån du känner:

  • Golfbanor: För att spela allt du vill ha i bästa väderförhållanden, pris och miljö. Testa kvaliteten på kurserna på Costa Blanca.
  • Golfklubbor: Som områden, men med mer sättas för att förbättra din upplevelse i en av de många golfklubbar som du hittar.
  • Om du vill tillbringa dagen på en klubb eller komplex tillägnad golfträning: Lämplig för hela familjen och där du kan äta, koppla av, roa barn, etc ...
  • Fält med komplexa och hus: Den mest bekväm plats att bo eller tillbringa din semester om du är galen för sporten.
  • Möjlighet att boka via fastigheter: Samråd om hur man spara Maraiso ett utrymme i en av dessa underbara områden.
  • Kontakta fastighetsmäklare Maraiso Costa Blanca och mindre än du tror att du kommer att köpa ett nytt hus eller Cabo Roig område av Costa Blanca som du gillar. De bästa oceanfront husen längs Spaniens kust är i vår katalog. Skynda dig och är redan din eller använd vår hjälp för detta.

    Behöver du hjälp?

    Kontakt med oss