Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Köp Nybyggda fastigheter i Orihuela Costa Costa Blanca

Vi erbjuder dig möjligheten att njuta av rymliga och moderna lägenheter inom gångavstånd till stranden och med bra tillgång till alla bekvämligheter mm. När du köper en ny fastighet i Orihuela Costa, på den spanska Costa Blanca kusten kan du utforska de mest magiska platser, och alla de upplevelser som du alltid drömt om i paradiset.

Maraiso fastighetsmäklare på Costa Blanca är tillgänglig för sina kunder och har alla typer av fastigheter där ni kan dra nytta av de erfarenheter vi har av att leva vid Medelhavet.

Under våra mer än tioåriga historia, har vi förvärvat kunskap och expertis för att kunna erbjuda våra kunder fastigheter som är till salu i Costa Blanca som uppfyller deras intressen. Vårt skandinaviska ursprung gör det lättare för oss att uppfylla det behov och önskemål som våra gemensamma utländsk medborgare eller turister har som kommer till vårt området med avsikt att uppnå maximal njutning av solen, stranden, golf, låga priser, stil, liv mm.

Vid köp av ny bostad i Orihuela Costa kommer våra kunder att få möjlighet att njuta av en fantastiska 16 kilometer lång kust av klippor och kristallklart vatten, förutom sandstränder av högsta kvalitet, är det perfekt att tillbringa dagarna genom att koppla av eller njuta av vattensporter eller bad.

Vår fastighetsmäklare kommer att erbjuda allt stöd och råd du behöver för att köpa en ny bostad i Costa Blanca. Dessutom ger vi er stor hjälp med vår efter service genom att lösa alla eventuella problema som kan uppstå så att ni kan koppla av och njuta i Costa Blanca i ert nya lyxiga hem med utsikt över havet. Vårt breda utbud av fastigheter ger många olika alternativ för dig.

Kontakta fastighetsmäklaren i Alicante och njut av Maraisos fastigheter, beachfront fastigheter till salu i Orihuela Costa vi har allt för dig. Skynda dig och på kortare tid än du tror kommer du att njuta av det bästa av Medelhavets livsstil i ditt nya hem till bästa pris.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss