Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Lägenhet med havsutsikt i Cabo Roig Orihuela Costa

Det är gynnsamt att förvärv fastigheter på Costa Blanca. Jämfört med 2010 har försäljningen av lägenheter i detta område ökat med 175%. Även om den engelska befolkningen fortfarande är största antalet i området, har framväxten av svenskar och skandinavier på senare år ökat väsentligt till den kategori som vill köpa en lägenhet med havsutsikt i Costa Blanca.

Orsakerna är många och bland dem, är det bra pris på fastigheter i detta område, hälsosystemet som är fantastiskt bra här, klimat, väder och kontakt med naturen. Men framför allt så kan du hitta många magnifika nya fastigheter till salu i Costa Blanca, som Maraiso erbjuder sina kunder för att de skall kunna njuta av en hälsosammare och mer avslappnat liv.

Om du fortfarande inte övertygad, kanske du bör ta en titt på följande skäl varför det blivit en sådan betydande ökning av försäljning av fastigheter på Costa Blanca.

1. Opåverkad av Recession: Utländska kunder kommer till Medelhavskusten, och är intresserad av en lägenhet med havsutsikt att köpa i Cabo Roig, La Marina, Guardamar, San Fulgencio, Ciudad Quesada eller någon Annan stad i område, de är ofta pensionärer eller utländska arbetstagare som inte påverkas av nivån på lönerna eller tillståndet i den spanska arbetsmarknaden.

2. Internationella gemenskapen: Costa Blanca, Turism är varumärke i provinsen Alicante, här finns 155.000 pensionerade nordeuropeiska invandrare.

3. Låga hus och levnadskostnader: Köpkraften för medborgarna i de nordiska och skandinaviska länderna samt ryska, engelska, osv ... är mycket högre än den spanska. Där kan Maraiso's kunder hitta en överraskande låg prisnivå på fastigheter.

4. Klimat och livsstil: De flesta av våra fastighets kunder och turister som besöker Costa Blanca kommer till detta område på grund av ett bra klimat och en avslappnad livsstil som kan avnjutas här.

Om dessa skäl har övertygat dig att köpa en lägenhet med havsutsikt på Costa Blanca, vänligen kontakta oss. Vi har de bästa strandnära fastigheter till salu i Orihuela Costa, på den spanska Costa Blanca kusten.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss