Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Nya egenskaper Terrace i Orihuela Costa Costa Blanca

De 4 bästa planerna för att njuta av en dag utomhus i Costa Blanca

De nya husen med terrass från Maraiso i Orihuela kusten är det nära till många naturliga underverk som är utspridda över hela Costa Blanca. Med någon av dessa planer kan du njuta av fantastiska utomhus dagar genom den sanna Medelhavs andan.

Eftersom vi inte vill se dig falla in i en stillasittande livsstil, då föreslår vi de 4 bästa ideala planerna att njuta av en stor dag utomhus.

    ·Tillbringa en dag på stranden: Promenad vid havet, sola eller bara koppla av vid vattnet i Medelhavet är en upplevelse man inte bör missa. Dessutom har de flesta av Costa Blancas stränder strandbarer för förfriskningar eller varför inte äta någon av rätterna i området några meter från vattnet.

    ·Natur rutt mellan naturstigar: Med ett antal naturreservat, det finns en hel del vandringsleder som är ekologiskt skyddade och miljömärkta samt med mycket grönytor. Om du är en naturälskare kommer att njuta som ett barn på stigarna i Costa Blanca.

    ·Öva vattensporter på stranden eller i hamnar på olika platser där vi har nya hus i Orihuela Costa. Du kan starta dyk utbilldning, kite surfing, snorkling och många fler sporter med hjälp av kvalificerad och flerspråkig personal som arbetar i sådana anläggningar.

    ·Ta en promenad längs hamnen: För att avsluta dagen, föreslår vi att du njuter av en promenad längs hamnen. Besöka marknader, eller njuta av ett glas vin med utsikt över Medelhavet.

Med ett behagligt klimat året runt, är alternativen vad du kan göra utomhus i Costa Blanca nästan oändliga.

Maraiso erbjuder dig de bästa fastigheterna på Costa Blanca med lyxig avkoppling vid Medelhavet. Nya radhus i Orihuela Costa, till ett strandnära hus på den spanska kusten. Tveka inte att kontakta oss.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss