Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Nybyggd lägenhet med terrass i Torre de la Horadada Orihuela Costa

För de kunder som väljer Maraiso som fastighetsmäklare i Costa Blanca, och som vill hitta fastigheter till salu i Orihuela Costa eller någon annan stans vid kusten i Alicante för att njuta av de bästa stränderna i landet är det nu enklare än någonsin. Med våra fastighet har ni möjligheten att uppnå de största nöjena vid Medelhavet i en nybyggd lägenhet med terrass i Torre de la Horadada Orihuela Costa söder om Costa Blanca.

De bostäder som vi erbjuder våra kunder i Torre de la Horadada är idealiska för de stora stränderna som finns i området där de kan njuta av en attraktiv agenda som inkluderar vattensporter och ridnings aktiviteter, vandring och mycket mer. Här förklarar vi höjdpunkterna i vart och ett av dem:

    ·Jesuit Beach: Billed Blå Flagg sedan 1992, har en längd på 465 meter och en bredd på 65 m. Det avgränsas i norr och söder av klippor med en småbåtshamn. Vit sand och kristallklart vatten för att tillbringa dagar fulla av avkoppling. Beläget i en urbanisation med härlig miljö, här har du parkering på gatan som också avgränsas med handikappanpassning.

    ·Playa del Conde: En annan blå flaggad strand, är 210 meter lång och från 18 meter bred. Den har den bästa gyllene sand i området och är en bra strand för barn och vuxna och ett lugnt vatten. Nära till ert nya hem med terrass i Orihuela Costa och alla grundläggande bekvämligheter i området.

    ·Playa del Puerto: Med 680 m lång och 95 bred, stranden avgränsas i norr av marinan i Torre de la Horadada och ligger i en stadsmiljö med enkel åtkomst från staden och dess alla tjänster i närheten. Det var rankad Blå Flagg 1996.

    ·Beach Villas - Higuericas: Med 1,405 m lång och 80 m bred är detta stranden där konserter och tävlingar och fester av alla slag hålls. Det är en perfekt strand för att njuta och att koppla av och göra det bästa av dagen. Den belönades med Blå Flagg 1994.

Så, om du är intresserad av nya fastigheter till salu i Costa de Alicante se våra nya nya lägenheter med terrass i Torre de la Horadada. Våra agenter kommer att erbjuda den bästa personlig rådgivning så att ni kan nå ert ideala hem på kortast möjliga tid. Med en fastighet på stranden i Orihuela Costa är enligt Maraiso ett av det bästa sättet att njuta av nöjen på Costa Blanca från det bästa perspektivet.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss