Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Nybyggda fastigheter att köpa i Punta Prima Orihuela Costa

Er fastighetsmäklare i Orihuela Costa (Alicante) ger sina kunder de bästa möjligheterna att köpa ett hem av högsta kvalitet till otroliga priser på Costa Banca. Att köpa en ny fastighet i Punta Prima (Orihuela Costa) eller någon av de andra städerna på Costa Blanca är enkelt.

Faktum är att ett så viktigt beslut som är förvärvet av en fastighet i Orihuela Costa, speciellt när man talar om utländska kunder som kommer att leva i ett annat land, bör göras av en fastighetsbyrå som kan erbjuda garantier genom köp eller sälj processen när den genomförs.

Under våra mer än tio års erfarenhet av den spanska fastighetsmarknaden har vi upptäckt vilka preferenser och ultimata faktorer som lockar medborgare från norra Europa och utlänningar i allmänhet, för att köpa en nybyggd fastighet i Punta Prima eller någon annan stad på Costa Blanca.

  • Beskattning: Tack vare intresset från regeringen för att locka fler turister, de villkor som finns här gör dessa investeringar till ett säkert värde för våra kunder om de väljer att sälja i framtiden.
  • Lagstiftning: Det är mycket viktigt att ha ett utvecklat rättssystem som är anpassat till det verkliga ögonblicket: måste vara flexibel, eftersom denna marknad inte är statisk och varierar beroende på den ekonomiska och sociala situationen.
  • Pris: Priset på fastigheterna är i allmänhet ganska låga, så Maraiso's kunderna kan njuta av en plats som inte bara ger de bästa förutsättningarna för ett gott och hällsosamt liv, den tillåter också en större köpkraft för att njuta av vistelsen.
  • Finansiering: Tillgången på krediter från finansinstitut ökar Investerares aptit. Det är därför du kan göra en bra affär, de spanska finansinstitut ser utländska investerare med riktigt bra ögon.
  • Maraiso's support: Den bästa individuella och personlig behandling är den du kommer få när du arbeta med oss. Vi är fullt engagerade med våra kunder för att helt känna av era preferenser och på så sätt kommer vi att ge dig den perfekta fastigheten i varje enskilt fall.
  • Kontakta oss gärna om du är intresserad av en nybyggd fastighet i Punta Prima eller något annat område av Costa Blanca. De bästa strandnära fastigheterna till salu i Orihuela Costa, och de bästa inköpsvillkoren är de som vi erbjuder.

    Behöver du hjälp?

    Kontakt med oss