Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Nybyggda fastigheter i Playa Flamenca Costa Blanca

Fördelarna med att bo nära havet

Att leva nära havet är bra för hälsan. Detta bekräftades nyligen av en grupp forskare från Storbritannien, dessa påstår att bo nära havet bidrar till en mer aktivlivsstil. Hitta din nya bosstad i Playa Flamenca eller andra delar av Costa Blanca det är det inte förvånande att ett liv på sådana platser är bra för hälsan.

Det finns en rad fördelar med att bo nära havet och salterna. I städerna på Costa Blanca som Playa Flamenca, Punta Prima, La Zenia och Cabo Roig finns fastigheter till salu som gör det möjligt för dig att finna detta liv:

  • Aktivt liv: med närhet till stranden, klimatet, havet och miljön gör det uppmuntrande att motionera, promenera längs stranden, bada i havet o njuta av långa promenader längs vandringsleder, är aktiviteter du vill göra för ren njutning inblandad.
  • Mindre stress: bor du vid havet skapar detta en känsla av lugn och avkoppling med vågor och lugnande effekt
  • Dessa är bara några av de fördelar du hittar om du bestämmer dig för att köpa en nya fastighet i Playa Flamenca. I Maraiso Real Estates katalogen hittar bra fastigheter till förmånliga priser.

Vi på Maraiso hjälper dig att hitta din drömfastighet. Kontakta någon av våra mäklare för att få bästa servicen

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss