Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Nybyggda villor till salu i Cabo Roig Costa Blanca

Den shoppingparadis ligger i Costa Blanca

På senare tid har en ny trend har utspelas på Costa Blanca utöver de hittills kända sol och strand turism. Tillsammans med de nybyggda villor där till salu i Cabo Roig på Costa Blanca kan du köpa den mest varierade inklusive de senaste produkterna från de bästa märkena.

Den höga köpkraft utlänningar som kommer till vår kust och de låga priserna i Spanien, har drivit ägarna av stora märken att öppna nya high end butiker här. Det var alltså född en ny typ av turism som kallas Turism Shopping.

Bland de favoritaktiviteter, vi tillbringat dagen på en av varuhus i området:

- La Zenia Boulevard: är det största shoppingcentret i Europa. Det har mer än 160 butiker och det modevisningar, modevisningar, konserter, etc. ... blir mycket mer än en lång köpcentrum i La Zenia du kan tillbringa en mest underhållande, shopping med familj och vänner.

- Habaneras Shopping Centre: nära Torrevieja, i denna galleria hittar du de bästa klädbutiker, smycken, accessoarer ... Bäst av de bästa märkena.

- Mall L'ALJUB: Gott förutsättning, liksom de tidigare biografer, restauranger, barer och oändliga butiker att njuta hela dagen utrymmet.

- Court English: Du kan välja mellan Elche och Alicante. Båda 20 minuter från de nybyggda husen på Costa Blanca.

Förutom allt detta, i vart och ett av städerna i området där det finns bostäder till salu Cabo Roig, kan du njuta av marknader med hantverk bås, och typiska för området.

Med hjälp av fastighetsmäklare Maraiso, hitta den bästa nöjen är enkel. Vi kommer att råda dig inte bara för att finna det perfekta hemmet, men också så att du kan hitta de bästa planer på att njuta av din vistelse till fullo.

Kontakta oss och börja njuta av den bästa livskvaliteten från en av våra havet hus Orihuela Costa på Costa Blanca i Spanien.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss