Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Nybyggda Villor till salu Orihuela Costa, Costa Blanca

Costa Blanca och Orihuela Costa är i synnerhet kända för sina stränder. De nya villor som du kan köpa det är perfekta för ett liv i sol och avkoppling med närheten till några av de bästa stränderna i Europa.

På Medelhavskusten det finns många alternativ för att hitta de bästa bostäderna till salu i Orihuela Costa. Här är en guide med de fem bästa stränderna i området, som du kan besöka och njuta av deras skönhet.

  • Cala Captain strand: I Cabo Roig och är en lugn strand som har en vacker gyllene sand och klart vatten. Denna långa strand har också Q för kvalitetsturism och Blå Flagg.
  • Cala Cerrada strand: Denna lilla halv urbana strand i La Zenia är Trång och mycket trevlig. Fin vit sand och klart vatten.
  • La Zenia stranden: mycket bred strand med många faciliteter såsom snackbar, parasoll, solstolar, idrottsanläggningar och även en hel del människor. Det är en strand att njuta av med hela familjen tack vare bra sand och vatten.
  • Flamenca stranden: Denna semi-urban stranden är över 100 meter lång och ofta trångt på sommaren. Njut av strandpromenaden och tjänster som står till ditt förfogande.
  • La Caleta (Cabo Roig): Strand med Q för kvalitetsturism. Idealisk för hyra trampbåtar och paraplyer på sommaren och att segla och bada i sitt klara vatten.

Dessa 5 Orihuela Costa stränder är höjdpunkten i Costa Blanca. Stränderna ligger nära varandra så för de som söker omväxling kan denna pendla mellan de olika stränderna

Be om hjälp och råd hos en erfaren mäklare i Costa Blanca. Maraiso hjälper dig att hitta den perfekta bostaden för dig, med de bästa förutsättningarna och mycket snabbt och enkelt. Kontakta oss och snart kommer du att njuta av din nya strand hem på Costa Blanca.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss