Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Nybyggen, Fastighetsförmedling med takterrass i Campoamor

Ett bra sätt för kunden i norra Europa att kunna njuta av en semester är att ta sig till Costa Blanca, en reträtt eller ett miljöombyte på jakt efter solen eller ett liv i det fria, är ni intresserade? Maraiso har möjligheterna. Våra fastigheter erbjuder ett hem som inkluderar terasser vid köp av en ny fastighet i Campoamor, ett bra alternativ för att uppleva Orihuela Costa för ett perfekt hem.

Anledningen till att välja Campoamor som optimal mål den här gången beror på dess strategiska läge och att njuta till 100% av alla attraktioner som området framför Medelhavet kan erbjuda. Till att börja med kommer våra mäklar experter för kust Alicante att hjälpa dig att hitta ett magnifika hus från vårt sortiment, som bäst passar det du letar efter. Oavsett om det är ett nytt hus med terrass i Campoamor, som ett hem på stranden eller någon annan typ av fastighet. Våra kunder får de bästa personliga råden, eftersom de förväntar sig att Maraisos erfarenhet är pålitlig, på fastigheter i det angivna området.

Det som är gemensamt för hela Costa Blanca, liksom alla Maraisos fastigheter till salu i Orihuela Costa som ger komfort och närhet med en fantastisk kulturarv och landskap där de kan uppnå den högsta nivån av välfärden.

Antingen med sina många vita sandstränder och kristallklart vatten, i de inre områdena, prickade med reservationer för vandringsleder eller de vackra och gamla naturområdena, vars historiska arv förblir intakt, ett nytt hem i Costa White är en säker investering för en högre levnadsstandard, och detta tack vare Maraisos insats.

Kontakta våra agenter och få de bästa havsnära fastigheterna i Orihuela Costa. Ni kommer att se hur lätt det är att arbeta med en fastighetsmäklare som genom försäljningen, är intresserad av maximal kundnöjdhet med både behandling och utfall, och våra hem är en tillräcklig garanti för säkerhet. Vi kommer att vänta på dig.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss