Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Nybyggnad villa med takterrass i Mil Palmeras Costa Blanca

Alla Maraiso klienter, vi som fastighetsmäklare på Costa Blanca, här är en stor möjlighet att bli ägare till en ny villa med terrass i Mil Palmeras på Costa Blanca och njuta av en bostad belägen på stranden, det bästa stället att njuta av Medelhavets livsstil.

Om du känner för att få de bästa upplevelserna i solen, sporta, gå i naturen, andas frisk luft och smaka på det bästa rätter av medelhavsköket, vi har bostäder till salu i Costa Blanca som gör att du kan förverkliga din drömmar och planer för semester eller för ditt nya liv i paradiset.

Maraíso fastighets porfölj har flera strategiska orter på Alicante kusten där våra kunder kan hitta sitt nya hem med terrass som t.e.x i Mil Palmeras eller någon annan plats på Costa Blanca och få semester eller det liv de hade tänkt. På hemsidan kan du se våra fastigheter som vi erbjuder våra kunder. Med det bästa stödet, råden och anvisningar som våra agenter kommer att dela med sig av till er för att hjälpa er hitta det perfekta hemmet. Vi är experter som kan fastighetsmarknaden i området, och under hela våra mer än tio års erfarenhet, har vi hjälpt mycket kunder i centrala och norra Europa att hitta ett hem som passar dem.

När det gäller att köpa kustnära hem, de bästa möjligheterna och den bästa fastigheterna och råden under försäljning får ni från Maraiso. Kontakta oss omedelbart så börjar vi sökandet efter ditt nya hem. På kortare tid än du tror kommer du att bli helt förälskad i Medelhavet livsstil, och njuta av saker som god mat, trevliga människor, platser, utomhuslivet, avkoppling, frihet och fest som erbjuds i strandnära fastigheter på Spaniens kust som en ny villa med terrass i Mil Palmeras. Ring oss nu och fånga ögonblicket. De har aldrig varit så låga bostadspriserna i Spanien som nu.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss