Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Nybyggnation Villas att köpa Ciudad Quesada Costa Blanca

5 tips för att köpa ditt hem i Costa Blanca och du kommer inte att behöva spändera alla dina pengar.

Om du funderar på att köpa ett nytt hem i Ciudad Quesada, det finns ett antal detaljer som du bör ta hänsyn till både ekonomiska och personliga förhållanden och beroende på de planerna du har när du njuter av ditt nya hem.

Vi kommer att berätta några ekonomiska överväganden som du bör tänka på innan du köper ett nytt hem i Costa Blanca:

    ·Personliga ekonomiska situation: Analysera din ekonomi det är viktigt att veta hur mycket pengar ni vill spendera, hur hög är vår skuld och kostnad och därmed undvika framtida problem som att inte uppfylla betalningar eller komma i en dålig ekonomisk situation.

    ·Bestäm budget: När vi vet vilka pengar ni har, är det bäst att hålla budgeten. Det är viktigt att hålla fast vid den och inte öka på den i sista minuten.

    ·Välj område: Vi informerar er om var det finns billigare och dyrare bostäder. Ofta hittar man fantastiska platser med hus till riktigt bra priser, det är bara en fråga om att hitta de bästa köpet av bostad i Costa Blanca.

    ·Besök hemsidan: Det är den idealiska. Bättre än bilder eller någon beskrivning, är det att se huset med egna ögon för att se om de information du gjort bekräftas. Många mäklare har en visningsresa där en expert på Costa Blanca fastigheter följer dig till ditt val.

    ·Jämför bolån: Vår skuld kapacitet är viktigt att veta och vilket lån ni kan ta. Vi rekommenderar att du litar på en fastighetsmäklare som kan hjälpa dig jämföra de olika lån som finns och hjälper till med att ta fram den mest lämpliga för er.

Med bakgrund av dessa överväganden och med hjälp av professionella och kvalificerade agenter från Maraiso, kommer du snart att njuta av en av våra nya villor som är till salu i Ciudad Quesada.

Om du är intresserad av tanken på att leva i en av våra strandnära bostäder på den spanska kusten, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta något för dig i en av de många platser där våra drömbostäder väntar.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss