Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Strandnära bostäder till salu i Alicante Costa Blanca

De främsta attraktionerna i Costa Blanca

Costa Blanca är ett paradis för njutning och fritid, alltid i kombination med förmågan att göra det från en av de många vattnet bostäder till salu som finns i Costa Blanca i Alicante.

När turisterna kommer till området, antingen för en semester eller för permanent bosatta, ser attraktiv och viktigaste att investera sin fritid på bästa sätt möjliga platser. Något bra, bortsett från solen och stranden, vilket gör att fastigheter till salu Orihuela Costa och Costa Blanca är njutningen av ett stort antal nöjesparker:

 • Castillo Conde de Alfaz - Medieval turnering: Erfarenhet av tidsresor och upptäcka en medeltida värld av kamp och handling mellan morer och kristna. Middag och en show!
 • Aqualandia: En vattenpark med olika attraktioner för att njuta av både barn och vuxna. Utmaning med sin senaste attraktion "Verti-GO", unikt i världen, med 33 meter hög.
 • attraktioner Terra Mitica och visar med olika teman trotsar höjd och hastighet. I samma utrymme: Egypten, Rom och Medelhavet kuster tackar.
 • Mundomar: delfinshower, Paraguay, sjölejon ... En marina parken och exotiska djur med många aktiviteter att erbjuda.
 • Terra Natura: En djurpark med många olika arter, varav vissa utrotningshotade nedsänkt i en unik natur. Passa på att vara i direkt kontakt med några av djuren i parken.
 • Som jag har sagt, nästan varje hus i stranden till salu i Costa Blanca i Alicante med Maraiso fastighetsmäklare, ger dig möjlighet att enkelt besöka någon av dessa nöjesparker.

  Dra nytta av vår hjälp och råd om att hitta din ideala hem och köpa den med de bästa faciliteter och det bästa priset. De bästa vattnet hem i Costa Blanca i Spanien kommer att möta Maraiso. Kontakta oss och njuta av ditt nya liv på Costa Blanca.

  Behöver du hjälp?

  Kontakt med oss