Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är...

Läs mer +

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

22 Okt 2019

Resale Lägenhet i Campoamor Costa Blanca Alicante.

Enligt en studie som nyligen publicerats av Alfa, ett företag som ägnar sig att studera utvecklingen av turismen i vårt land, att köpa en begagnad lägenhet i Campoamor, Costa Blanca Alicante är en av de bästa investeringar du kan...

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

​Waterfront lägenheter till salu i La Zenia Costa Blanca

Tips för att säkerställa din investering i Costa Blanca

Vi befinner oss i en idealisk plats att starta att köpa ett hem i Costa Blanca i Spanien tid. Och det beror bland annat det låga priset av strandnära lägenheter till salu i Zenia och andra delar av Costa Blanca, den låga levnadskostnader och klimat- och miljöförhållanden som råder i område.

Med hjälp av experter fastighetsmäklare på Costa Blanca såsom Maraiso du hjälp, råd och hjälp i någon del av processen för att köpa och sälja, och även i eftermarknad. Men med tanke på vår erfarenhet på över 10 år att hjälpa människor från hela Europa för att hitta sin ideala hem på Costa Blanca, rekommenderar vi att du hyr minst tre väsentliga försäkring:

- Bilförsäkringar: du täcker skador orsakade av brand, vattenläckor, trasiga fönster, stöld, skador på tredje part, etc. Och du ersättning för egendom som du har i hemmet.

- Livförsäkring: även kallad amortering av lån. Med denna försäkringsbolaget skulle ta hand om den återstående skulden om försäkringstagaren dör eller han får ett permanent funktionshinder.

- Betalning skydd försäkring: Försäkringsbolaget tar över ett antal lån betalningar om du förlorar ditt jobb eller drabbas sjukbidrag.

Är nödvändig för att skydda hemmet i händelse av skada eller brand och beror på en fastighet bedömning. Om du köper en fastighet på Costa Blanca, samråd med Maraiso agenter och de hjälper dig med allt du behöver.

Kontakta oss och börja planera din nya drömliv i en vattnet hem i La Zenia. Kom ihåg att vi har också strandnära fastigheter i andra städer på Costa Blanca Punta Prima, Playa Flamenca och många andra platser som det.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss